Telenor

Oversikt

Vi er veldig positiv overrasket over hvor fort Yi2 klarte å stille med riktig kompetanse og hvor profesjonelle de er. Vi vil gjerne benytte oss av deres tilbud ved nye muligheter.

Linn Gjerstad

Linn Gjerstad
På en veldig kort varsel, fikk vi et tilbud om å være deltakende i en ny reklamefilm fra Telenor. Vår rolle i dette prosjektet var å stille med høyteknologisk utstyr som skulle bli brukt under innspilling. Nærmere bestemt Boston Dynamics spot, UR-5 og UR-10.
Date November 2021
Client Telenor
Share

Krav

Vår løsning

Møte med kunde og presentasjon av hva kunde ønsker
Under møtet med kunde ble det presentert hva de ønsker robotene skal gjøre på sett og hva slags karakteriske trekk de bør inneha.
UR-5. UR10 og Spot
Informasjonen som ble presentert til oss i det første møtet ble gjennomgått. Som samarbeidspartner med MiL er vi heldig nok til å få låne høyteknologisk utstyr som passer perfekt til en slik setting. Etter overlevering av utstyr ble en av våre konsulenter trent til å bruke dette utstyret, og sendt nedover til Oslo på rekordtid.
Oppmøte på sett i The big apple, Oslo.
Vår konsulent var på første sett tidlig om morgenen. Her ble det gjennomgått detaljert hva filmproduksjonen ønsket og vår konsulent programmerte og styrte robotene i henhold til hva de ønsket. Dette resulterte i svært fornøyde kunder, og resultatet kan du selv se på Telenor sine hjemmesider.