Stillinger

Se hvilke stillinger vi har tilgjengelige for øyeblikket

App-utvikler

20% (30 timer / mnd.)
Vi søker data-/multimediastudent på 2.-4 året til en 20% deltidsstilling hos oss. Du vil arbeide på praktiske IT-prosjekter med konkurransedyktig lønn. Om du kjenner til Xamarin, Flytter eller andre cross-mobile application verktøy teller dette svært positivt.

Designer

20% (30 timer / mnd.)
Vi søker multimediastudent på 2.-4 året til en 20% deltidsstilling hos oss. Er du ikke multimediastudent, men har stor interesse for design eller UI/UX er dette kvalifikasjoner nok til å sende en søknad. Du vil arbeide på praktiske prosjekter med et tverrfaglig team, og motta en konkurransedyktig lønn.

Nettsideutvikler

20%
Vi søker student med interesse for nettsideutvikling, gjerne med forkunnskaper eller kjennskap til teknologier som WordPress og WooCommerce og/eller språk som HTML, CSS og .JS. Studerer du multimedia på 2.-4 året oppfordrer vi til å sende en søknad, men dette er ikke et krav. Hos oss vil du kunne arbeide på spennende prosjekter fra store og små aktører i næringslivet, tilegne deg verdifull erfaring ved å jobbe i et tverrfaglig team, og motta en konkurransedyktig lønn.